A mi sztorink – Varga Imre, zongoraművész

mi sztorink 2 varga imre zongora1

Kivándorlós történet egy Londonban élő magyar zongoraművészről, aki elindult egy internetes zenei versenyen. Ő Varga Imre!

A Magyarok Mindenhol webrádió kiemelt figyelmet fordít a külföldön, köztünk élő tehetségekre, érdekes emberekre. Ennek az interjúsorozatnak a címe “A mi sztorink”, melynek mostani interjúalanya azzal került a látókörünkbe, hogy elindult egy internetes zenei versenyen.

Egy adott típusú pianínón kell játszania az összes résztvevőnek, és erről egy videót kell feltölteniük az internetre, amire aztán szavazni lehet, ha tetszett. Nincs kimondott fődíj, de az első 10 helyezett fejenként 1000 eurót nyer. Hősünk jelenleg a 7. helyen áll, de szeretne kicsit előrébb jutni, hogy biztosan benne legyen az első tízben. Ezért most arra kérünk, segíts te is szavazatoddal Varga Imre zongoraművésznek, hogy valóra válthassa az álmát, és nem mellesleg azért is, hogy újfent büszkék lehessünk egy honfitársunkra! Figyelem a verseny határideje október 15., vagyis húzzatok bele!

A mai kivándorlós sztori tehát Varga Imréről szól, aki amellett, hogy virtuóz módon terelgeti a billentyűs hangszert, tanítja is a fogásokat, hiszen zongoratanárként funkcionál Londonban. Pedig ő maga is még csak a harmincas évei közepén jár. De hogy hogyan, miképp és mikor köteleződött el a zenével, hogy mi a különbség pianínó és zongora között, illetve hogyan keveredett bele a versenybe, ezekről mind-mind maga mesélt aPizzásnak.

Itt tudtok szavazni Imre produkciójára, csak a “Vote” gombra kell kattintani, köszönjük: https://a.cstmapp.com/voteme/9068/616801314

A mi sztorink – Varga Imre, zongoraművész, maximalista by Magyarok Mindenhol on Mixcloud

Itt pedig további infók Varga Imréről: imrevargajazz.com

Aki pedig élőben is megnézné/hallgatná a játékát, neki irány az Ox and Gate Magyar Étterem Londonban, ahol minden hónap első vasárnapján élő jazz duó esttel várnak mindenkit!

Kivándorlós történet egy Londonban élő magyar zongoraművészről, aki elindult egy internetes zenei versenyen. Ismerjétek meg Varga Imrét!

Posted by Magyarok Mindenhol /official/ on Sunday, October 11, 2015

 • aPizzas

  Termeszetesen nem szivtunk heliumot a felvetel alatt, az valamikor kesobb kerult a rendszerbe…

  • Schuster

   Ha tudod, elküldenéd ezt a hélium-vst-t? Felhasználnám…
   Kösz!
   Sch

   • aPizzas

    #π√€¢£®©[℅{}∆¶×÷~`[℅™©#(+&;”#@-!!!!! Azt!

    • Schuster

     Jó, akkor legyél irigy! Pedig még anyukámnak is sírtam egy ilyen cuccért. Régen. Mikor még fiatal voltam és kellett a pénz…
     Persze akinek vannak ilyen cuccai csak úgy. Találtam egyet a freevst pont comon, de az nem ilyen lágy.
     Mindegy… Majd lopok az enkórról. Cső… Azaz cseeeee…