A mi sztorinkban: Siklódi Zsolt, szenvedélyes természetjáró

mi sztorink siklodi zsolt, hegymaszo, 2015.12.03.

Zsolt átlagos srác: aludt már az általa épített igluban, járt 4200 méter felett és most kutyaszánra pattanna, ha elegen szavazunk rá. Nosza!

Áprilisban lesz egy röpke 5 napos és 300 km-es kutyaszános túra Svédország és Norvégia között, extrém téli időjárás közepette. Érdekel a dolog?

A túra neve: Fjällräven Polar Expedition 2016

Az erdélyi származású, de már közel 10 éve az Egyesült Királyságban élő Siklódi Zsolt nagyon ott szeretne lenni, ezért arra kér mindenkit, szavazzon rá a netes voksoláson, hogy teljesülhessen ez az álma. A Pizzással erről a kihívásról beszélgettek a Mi sztorinkban.

De szó esett még szülőföldjéről, Erdélyről, hogy mit kell tenni, ha medvébe botlunk, beszélt példaképéről Erőss Zsoltról, természetről, igluépítésről, de arról is, hogy a hegymászók tényleg antiszociálisak-e, és ezért választják inkább a természetet és a magányt.

Szavazz Zsoltra, hogy ott lehessen a magyar fiú ezen az extrém kutyaszános téli kalandtúrán! A voksolás december 10-én zárul, minden kattintásért hatalmas hála!

Itt tudsz szavazni, csak egy kattintás:  http://www.fjallravenpolar.com/UserProfile/616

Ja, és voksolás után ne felejts el ruházati terméket választani az oldalon, amit megnyerhetsz! Hajrá magyarok, mindenhol!

A mi sztorink – Siklódi Zsolt, szenvedélyes természetjáró by Magyarok Mindenhol on Mixcloud

Zsolt átlagos srác: aludt már az általa épített igluban, járt 4200 méter felett és most kutyaszánra pattanna, ha elegen szavazunk rá. Nosza!

Posted by Magyarok Mindenhol /official/ on Wednesday, December 2, 2015

 • Tuborg

  Szavaztam és választottam egy szép kabátot 😀

  • Zsolt Siklodi

   Koszonom Tuborg 😉

 • aPizzas

  A szavazás lezárult, már csak az eredményt várjuk, hogy Zsolt 2. helye elég lesz-e a kalandhoz. Én meg csak remélni tudom, hogy a megnyerhető ruházati termékeket nem Svédország és Norvégia határán, -25 fokban, a hegytetőn kell átvenni!

  • aPizzas

   …megküzdve érte a Jetivel, akiről még le is kell hámoznod…:)