A mi sztorink – Németh Attila, Greenbox Film-club

mi sztorink nemeth attila greenbox film-clubt 2015.12.09.

VAN valami programod csütörtök este? VAN kedved filmet nézni jó társaságban? Tudtad, hogy VAN egy magyar filmklub Londonban? VAN!!!

A Greenbox Film-club és a Magyar Étterem London bemutatja:

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb, külföldi fesztiválokon is taroló filmjét, most jó társaságban, ingyen tekinthetitek meg. Tanulságos, keserűen mulatságos és nagyon magyar mozi. Útkereső harmincasoknak kötelező!

Helyszín:

THE OX and GATE
341 Oxgate Lane, Dollis Hill NW2 7HS

Kezdés: December 10., csütörtök, 7 PM. A belépés díjtalan, pogi lesz!
https://www.facebook.com/greenboxfilmclub/

Na, de hagyjuk a hivatalos programajánlós kereteket, hiszen a filmvetítés egyben a Greenbox (magyar) Film-club első rendezvénye is, melynek alapítója, szervezője, Németh Attila volt aPizzás vendége a Mi sztorinkban. A rendezvény kapásból egy jótékonysági esemény is, hiszen a rászoruló magyarországi gyerekeknek gyűjtenek a szervezők adományokat. És itt nem csak pénzre kell gondolni, hanem megunt játékokra, kinőtt ruhákra, vagy bármire, amire neked már nincs szükséged, de másnak még jól jöhet, különösen így karácsony közeledtével. Részletek az interjúban:

A mi sztorink – Németh Attila, Greenbox film-club by Magyarok Mindenhol on Mixcloud

VAN valami programod péntek este? VAN kedved filmet nézni jó társaságban? Tudtad, hogy VAN egy magyar filmklub Londonban? VAN!!!

Posted by Magyarok Mindenhol /official/ on Wednesday, December 9, 2015